Een portret van jou gaat niet alleen over jou, het is een samenspel tussen jou en mij, met de camera ertussen.  

 

Ik maak graag portretten zoals van dit meisje, recht van voren, gewoon zoals het is. 

En dat kijken in die lens is spannend, ongemakkelijk zelfs.  Ook ik moet altijd even wennen en voelen hoe we elkaar kunnen vinden.

 

Daarom neem ik graag de tijd. De tijd om echt te verbinden, de sterke echte jij te laten zien.  Bij kinderen kan ik me lekker laten gaan en bij volwassenen stel ik me ook open en kwetsbaar op. 

Weet je niet hoe je moet poseren? Dat hoeft ook niet, eerst even ontspannen en dan geef ik je wel aanwijzingen. Samen maken we er iets moois van, waarin jij jezelf herkent.

Een portret maak
je samen

Hou je er niet van om op de foto te gaan? Dat vind bijna niemand... Hoe lastiger jij het vindt, hoe leuker ik het vind om je erbij te helpen

Toen ik moest gaan kiezen wat ik moest gaan studeren, kwam ik niet verder dan: 'Iets met mensen'. Tijdens mijn opleiding Personeel en Arbeid vond ik vooral het vak Psychologie leuk.

Nu mag ik elke dag echt met mensen werken, nieuwe mensen, verdiepende relaties en gave gesprekken en inzichten.

 

Daarom zal ik ook niet alleen een foto maken, maar je ook wat vragen stellen. Hoe kijk je naar jezelf, hoe wil je dat anderen je zien? Het intrigeert me, en ben er van overtuigd dat fotografie een rol kan spelen in het verbeteren van je zelfbeeld.

Doordat ik zelf enthousiast en empathisch ben kan ik jou sneller op je gemak laten voelen en samen te ontspannen.

 

Als jij na onze fotoshoot vertelt dat je het toch wel leuk vond en je sociale profielen aanpast met jouw nieuwe foto, dan ben ik geslaagd!

20200911-DSC02527untitled shoot-Nidratim
1.png
DSC06250.jpg