top of page
  • Foto van schrijverMarielle

Boek je Kiekje

De laatste maanden heb ik zo ontzettend veel leuke, lieve en inspirerende shoots mogen doen, dat ik er maar niet aan toe kom om mijn website te updaten met de mooiste beelden!


De PuurKiekjes blijven beschikbaar, hetzelfde geldt voor de PorKiekjes. Boeken via de site kan, maar de beschikbaarheid niet altijd helemaal accuraat, dus het makkelijkst is om me even een mailtje te sturen op info@lelle.nl!


De SchoolKiekjes waren een feest! 17 shoots in 2 dagen, ik ben nog even bezig met editen :)

Zou het zo weer doen, maar zoek nog een lokatie op IJburg. Mag voor een dag, tijdelijk of bijvoorbeeld anti-kraak en meer dan 20m2 met een stopcontact en een deur heb ik in principe niet nodig. Als je iets weet, hoor ik het heel graag!


tot Kiek!

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

#Puurkiekje!

Comments


bottom of page