top of page
  • Foto van schrijverMarielle

Kerstkaartkiek + Wesley's Chocolade letter!Al jaren organiseer ik het voor mijn vrienden, en het is elke keer zo'n succes dat ik besloten heb het voor meer mensen beschikbaar te maken. In samenwerking met Restaurant Haddock is het dit jaar voor jou ook mogelijk om mee te doen: De kerstkaartkiek voor de kinderen!

Op 28 & 29 november kan je tussen 12:00 en 18:00 een slot van 15 minuten boeken.

Kleed de kindjes kerstig aan, en ik maak een paar mooie foto's in een kerstig decor. Je krijgt 2 foto's in hoge resolutie, met de mogelijkheid er meer bij te kopen. Deze lever ik op tijd aan, zodat je een gave fotokaart kunt versturen voor kerst!


Boek via deze link, maar wees er snel bij, want de reserveringen gaan hard:


De foto van deze twee blije meiden is van vorig jaar, dit jaar zal de setting weer anders zijn, maar confetti is er natuurlijk bij! :)


De kosten zijn 30 euro voor de shoot, inclusief 2 foto's en 1 chocolade letter naar keuze ! De letters worden handgemaakt, dus belangrijk dat je je bestelling in ieder geval de dag van tevoren doorgeeft bij Haddock: info@haddockamsterdam.nl

Voor de gratis letter krijg je een code van mij wanneer je boekt, maar schroom niet om de hele familie te verwennen met deze prachtige letters!Liefs,

Lelle

168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

#Puurkiekje!

Comments


bottom of page