top of page
  • Foto van schrijverMarielle

#SchoolKiekje

Bijgewerkt op: 2 jun. 2020


Helaas helemaal volgeboekt, maar bij voldoende aanvragen overwegen we een volgende datum! mail info@lelle.nl voor meer informatie


Vind jij het ook zo jammer dat de schoolfotograaf dit jaar niet doorgaat? Het zijn niet altijd de origineelste foto's, maar toch leuk om te zien hoe je kind elk jaar verandert. En opa's en oma's zijn er dol op!


Om het toch mogelijk te maken om een 2020 ‘schoolfoto’ van je kind(eren) te krijgen, hebben we een leuk plan bedacht!


Op woensdag 3 en donderdag 4 juni, ben je welkom bij Stitch om een #SchoolKiekje te laten maken in onze pop-up studio ! We maken de schoolfoto gewoon na met een simpele achtergrond.


Iedereen die een afspraak heeft, krijgt alleen die dag 10% korting op 1 kledingstuk naar keuze bij Stitch. (Ook geldig op nieuwe collectie) !


We houden natuurlijk rekening met de Corona maatregelen en vragen je daarom van te voren een slot te boeken via www.lelle.nl en op de regels in de winkel te letten.


HOE WERKT HET?

- Maak vanaf woensdag 27 mei, en voor 2 juni een afspraak op www.lelle.nl : 1 slot per kind, 3 kinderen kunnen in 2 opeenvolgende slots.

- Broer/zus foto’s zijn mogelijk, geef dit even aan in de opmerkingen, hier hoeft geen apart slot voor geboekt te worden.

- Kom op tijd en als de shoot afgelopen is, blijf niet kijken naar de volgende, zodat we de ruimte houden die nodig is.


WAT KOST HET?

De shoot is gratis. De foto's zijn in allerlei formaten en producten makkelijk te bestellen.

Een aantal voorbeelden:


3x19cm 7,00


20x30cm 10,00

30 stickers 10,00


1x 10x15cm + 4x 4,5x7cm 10,00

2x 7x10cm + 8x 3x5 cm 12,00


Download origineel 15,00


- Als je voor minimaal 15 euro aan nabestellingen afneemt, krijg je 15% korting op een #Puurkiekje gezins shoot!Voor meer informatie mag je altijd mailen naar info@lelle.nl


Tot KieK!


212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

#Puurkiekje!

コメント


bottom of page